کامپیوتر،نرم افزار،سخت افزار،مخابرات،جنگ سایبری،موبایل،بازي رايانه ي،سیاسی،ورزشی و....

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
نظر سنجی
دیگر موارد
آمار وب سایت

نوآوری از دست‌رفته اپل
ساخت یک آی‌فون ارزان قیمت؟!

حال که برند اپل در بازار اسمارت فون‌ها در حال کمرنگ شدن است و جایگاه خود را در رنج گران قیمت بازار SmartPhoneها از دست داده، بهترین راه فعلی برای اپل، ساخت یک نسخه ارزان قیمت‌تر از اپل است تا بتواند با شروعی دوباره برندهای دیگر را باز هم به وحشت و اضطراب دچار نماید. اسمارت فون آی او اسی در حدود 200 تا 300 دلار می‌تواند اپل را به روزهای اوج خودش نزدیک نماید، اگرچه که شاید تولید چنین اسمارت فونی، اپل را در باتلاق کره‌ای‌ها بیشتر غرق کند و اپل را از لیست تولیدکنندگان دیوایس همراه حذف نماید. حال که بازار پرتلاطم اسمارت فون‌ها به دست اکثرتولیدکنندگان اشباع شده و بسیاری از شرکت‌ها با معرفی محصولات جدید خود می‌خواهند که به جایی برسند، ممکن است که اپل چوبش را بخورد و یکی از با ارزش‌ترین‌های بازار به جایگاهی نه درخور شانش سقوط نماید.

 

ساخت یک آی‌فون غول پیکر؟!

همانطور که می‌دانید امسال اکثر سوپرفون سازها نیز، یک فبلت همانند نوت سامسونگ به بازار اسمارت فون‌ها معرفی نمودند تا با نوت سامسونگ در این بخش از بازار به جدال و مبارزه بپردازند. فبلت‌ها بیشتر به درد طراحان و عاشقان اسمارت فون‌های بزرگ می‌خورد و اگر اپل بتواند این نیاز را برای کاربرانش ارضا نماید، به راحتی می‌تواند جایگاه گذشته‌اش را باز پس گیرد و در بازار فبلت‌ها نیز حرفی برای گفتن داشته باشد چرا که فبلت‌ها توجه خیل عظیمی از اسمارت فون دوستان را بر روی خودشان متمرکز نموده‌اند.

 اپل با ارائه محصولات قدرتمندی همچون: سری مک‌بوک و فناوری سیری شکست‌ناپذیر سبب شگفت‌زدگی بسیاری شد اما دیری نپایید که قافله را به رقبایش واگذار کرد

توجه بیشتر اپل به تبلیغات؟!

حتما می‌دانید که سامسونگ هر ساله با معرفی یک نسل جدید کهکشانی‌ها، تبلیغ عظیم و گسترده‌ای برای جذب اسمارت فون دوستان به سوی خود دارد و این در حالی است که اپل از تبلیغات عظیم روی برگردانده و فکر می‌کند که باز هم طرفداران متعصب خودش را در فروشگاه‌های الکترونیکی خواهد دید، گرچه آمار انتشار یافته بر برتری نسل سوم کهکشانی‌ها بر نسل پنجم آی‌فون افسانه‌ای دلالت دارند. امیدواریم که اگر اپل به فکر معرفی سری S نسل پنجم آی‌فون افتاده است، تبلیغات گسترده‌ای را برای آن انجام دهد چرا که این امر می‌تواند نوید بخش استقبال بیشتر مردم از 5S اپل باشد.

نوآوری از دست‌رفته اپل

شکی نیست که کمپانی اپل نسخه بعدی آیفون را تحت عنوان آیفون 5S  در سال جاری میلادی (2013) راهی بازار می کند. گزارشها حاکی است همچنین امسال آی پد جدید را نیز خواهیم دید و این در اواخر نیمه اول 2013 به وقوع خواهد پیوست.

در پست های جدید اپل دوستان این موضوع شایع شده که تقریبا هر هفته در این مورد بنویسند و حدس بزنند چه زمانی آیفون جدید و آی پد جدید خواهد آمد اما یکی از این گزارشها که آی.مور آنرا منتشر کرده کمی نزدکتر به واقعیت است.

حدس دانشمندانه ای نخواهد بود که آیفون بعدی هم شکل و قیافه آیفون 5 بوده و ابزار و ادوات داخل آن به کلی متفاوت خواهد بود. اپل در مدل آیفون5 بسیاری از آرزوهای کاربران را متحقق نساخت و بنابراین در مدل بعدی باید آنها را جبران کند. منبع پال رنه ریچی در آی.مور نشان می دهد که دوربین آیفون 5S  و نیز پردازنده دستگاه به کلی متفاوت از مدل کنونی آیفون 5 است و در ماه آگوست 2013 راهی بازار می شود. همین منبع در مورد آی پد جدید می گوید ماه آوریل امسال مدل جدید عرضه فنی می شود.

همانطور که می دانید آی پد مینی و آی پد چهار در ماه اکتبر 2012 عرضه شد و اگر این منبع درست گفته باشد، عرضه آی پد جدید کمی زودتر از معمول صورت می گیرد.

کاربران دارنده آی پد و مینی آی پد ظاهرا از ابزار خود راضی به نظر می رسند و به خصوص با داشتن صفحه نمایشگر رتینا خیلی دوست ندارند با پرداخت هزینه جدیدی معادل حدود 700 دلار سیستم خود را به روز رسانی کنند.

نوآوری از دست‌رفته اپل

نیاز مجدد اپل به نوآوری؟!

اپل با ارایه پر سرعت محصولات و گجت‌های خودش نوآوری همیشگی را از دست داده و به نظر می‌رسد حضور شرکت‌هایی همانند مایکروسافت، گوگل، سامسونگ و.. به انجام چنین کاری کمک شایانی کرده باشند. اپل با ارایه محصولات قدرتمندی همچون: سری مک بوک و فناوری سیری شکست ناپذیر سبب شگفت زدگی بسیاری شد اما دیری نپایید که قافله را به رقبایش واگذار کرد و خود را از چشم‌ها طرد نمود زیرا امروزه سری مک بوک آن‌قدرها هم خارق العاده نیست و رقبای قدرتمندی چون: سونی، سامسونگ، ایسوس و… توانسته‌اند کانون توجه را از اپل دورساخته و بر خود معطوف سازند. فناوری سیری نیز امروزه با حضور رقیب قدرتمندی همچون S-voice سامسونگ حرف زیادی برای گفتن ندارد و نقص‌هایش را به طور کامل آشکار ساخته است.

در پایان تنها باید ابراز امیدواری کنیم که اپل نوآوری از دست رفته‌اش را بازیابد.

 

 

بخش دانش و زندگی تبیان



:: موضوعات مرتبط: موبایل , ,
:: برچسب‌ها: نوآوری از دست‌رفته اپل ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.

چه از کاربرانی باشید که هنوز از مودم های دایل آپ استفاده می کنید و چه از کسانی باشید که سال هاست از دایل آپ استفاده نکرده اید، حتما این سوال برایتان پیش آمده که چرا مودم های دایل آپ انقدر پر سر و صدا هستند. برای خیلی از ما صدای مودم دایل آپ نوستالزی سال هایی ست که برای اتصال به اینترنت مجبور بودیم کارت های شارژ چند ساعته اینترنت بخریم و با هزار بدبختی به اینترنت متصل شویم!

چرا مودم‌های دایل‌آپ پُر صدا هستند؟

در سرتاسر دهه 90 میلادی همه کاربران اینترنت فعالیت و ارتباط خود را با مودم های پر سر و صدای دایل آپ شروع کرده اند. ولی به راستی دلیل این همه سر و صدای خش دار چیست؟

در آن زمان مودم ها تنها قادر بودند داده ها را بر روی شبکه ای که تنها برای انتقال صدا طراحی شده بود، یا در واقع همان خطوط تلفن، ارسال کنند. به همین دلیل، روش ارتباطی میان دو مودم می بایست در محدوده و گسترده شنیداری باشد.

کلمه ی «مودم» از حروف اول دو اصطلاح کاملا فنی گرفته شده است: Modulation و DeModulation. داده هایی که یک کامپیوتر می فرستد در اصل سیگنال هایی رقمی (دیجیتال) هستند. مودم داده های کامپیوتری را به صورت نواهایی صوتی در می آورد تا بتوانند از طریق خطوط تلفن آنالوگ، سیگنالهای آنالوگ را حمل کنند، چنین سیگنال هایی را با طول موج اندازه گیری می کنند.

چرا مودم‌های دایل‌آپ پُر صدا هستند؟

دقیقا مثل زمانی که با تلفن کار می کردیم، مودم ها ابتدا شروع به شماره گیری و برقراری ارتباط می کردند سپس به انتقال داده ها می پرداختند. برای همین نمی توانستید هم زمان از اینترنت و خط تلفن استفاده کنید. ولی در حال حاضر سیستم تلفن می تواند هر دو صدا و داده را در یک زمان (DSL) منتقل کند.

شاید بپرسید چرا صداها از طریق بلندگو کامپیوتر پخش می شد؟ دلیلش واضح است. درست مانند تلفن که از روی انواع صداهای بوق می توانید پی ببرید تلفن شلوغ، آزاد و یا در دسترس نیست آن موقع هم با شنیدن صداهای متفاوت از مودم متوجه اشکالات احتمالی در نحوه اتصال می شدید.

مودم یک قطعه سخت افزاری از کامپیوتر است و پیش از برقرای ارتباط با کامپیوتری دیگر، باید رابطه ی کامپیوتر با مودم خودش برقرار شود. این ارتباط به کمک یک رشته فرمان مشهور به فرمان های AT حاصل می شود

تمام صداها، سوت ها و جیر جیرهایی که در هنگام اصال مودم می شنیدید، در واقع آزمودن کیفیت خط تلفن بود. چنانچه ارتباطی با توجه به کیفیت ارتباط ناموفق باشد، به طور کلی در طول این فرایند ارتباطی ابتدایی ناموفق است. پس چنانچه در حال گوش دادن بودید، می توانستید به طور معمول علت را بگویید (به عنوان مثال در انتهای دیگر بجای مودم یک دستگاه پیام گیر داشتید).

اکثر مودم ها امکان تنظیم شماره گیری نواختی یا تون  (tone dialing)یا شماره گیری تپی یا پالس (pulse) را نیز فراهم می کنند. وقتی مودم عملیات اولیه ی شماره گیری را انجام میدهد می توانید از طریق بلندگوی پی سی، تون شماره گیری یا صدای شماره گیری و همچنین موقع تاییدگیری تونی دیگر را بشنوید. این صدا علاوه بر آن که برقرای ارتباط را به شما تفهیم می کند این نکته را نیز می گوید که مودمتان روی تون میزان شده است یا روی پالس.

چرا مودم‌های دایل‌آپ پُر صدا هستند؟

همچنین موقع قطع ارتباط نیز صدایی را خواهید شنید. البته، صدا وقتی هست که بلندگوی مودمتان در حالت روشن باشد، که معمولا تنظیمی از قبل و توسط کارخانه است.

 

چطور می توانیم بلندگو را خاموش کنید؟

مودم یک قطعه سخت افزاری از کامپیوتر است و پیش از برقرای ارتباط با کامپیوتری دیگر، باید رابطه ی کامپیوتر با مودم خودش برقرار شود. این ارتباط به کمک یک رشته فرمان مشهور به فرمان های AT حاصل می شود.

این فرمان ها در برگیرنده ی همه ی تکالیفی است که مودم باید انجام دهد، مانند استفاده از شماره گیری تونی یا پالسی، یا روشن یا خاموش بودن بلندگو و غیره. دفترچه راهنمای مودم حاوی جدولی از فرمانهای AT و نحوه ی استفاده از آنهاست (فرمانهای AT در مودم های مختلف دارای تفاوت های جزئی هستند. از همین روی، دفترچه راهنمای مودم خود را هیچ گاه دور نیندازید). با این همه، اکثر برنامه های نرم افزاری ارتباطی و اینترنت که امروزه عرضه می شود تکالیف مودم را با فعال شدن گزینه های منو انجام می دهند، در نتیجه هرگز نیازی به فرمان های پیچیده و دشوار AT ندارید.

 

بخش دانش و زندگی تبیان



:: موضوعات مرتبط: موبایل , ,
:: برچسب‌ها: چرا مودم‌های دایل‌آپ پُر صدا هستند؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.

یا تلفن های هوشمند امروزی را بدون قابلیت لمسی می توانید تصور کنید؟ اصلا این تکنولوژی چگونه کار می کند و در اسمارت فون ها و تبلت های امروزی از چه فناوری لمسی استفاده شده است؟ چه چیزی باعث افتراق میان تکنولوژی تاچ مورد استفاده در یک تلفن هوشمند با تلفن دیگر می شود؟ اینکه اپل می گوید در آیفون 5 از in-cell touch استفاده شده یعنی چه؟ و on-cell touch به کار رفته در نمایشگرهای Super AMOLED سامسونگ به چه معنایی است؟

صفحه نمایش لمسی چگونه کار می کند؟

Capacitive

متشکل از قاب شیشه ای حاوی عنصر خازنی ذخیره کننده بار الکتریکی است. زمانی که صفحه نمایش با یک شیء هادی مناسب مثل سرانگشت لمس می شود، مقداری از بار الکتریکی به کاربر منتقل می شود و بار الکتریکی بر روی عنصر خازنی کاهش می یابد. این کاهش توسط مدارهایی که در گوشه های صفحه نمایش قرار دارند، اندازه گیری می شود. رایانه از تغییرات نسبی بار در هر گوشه مکان دقیق لمس را محاسبه نموده و اطلاعات را به درایو نرم افزاری می فرستد.

در این فناوری شیء لمس کننده باید هادی جریان الکتریکی باشد مثل سرانگشت بدون پوشش یا یک قلم هادی الکتریسیته. این گونه صفحه لمسی ها در برابر عواملی چون رطوبت و گرد و غبار بسیار مقاوم هستند و وضوح تصویر عالی (در حدود 90 درصد) دارند. به همین جهت در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

 

Infrared

متشکل از یک آرایش افقی و عمودی از گیرنده های مادون قرمز است. در یک طرف دیودهای ساطع کننده نور و در طرف دیگر تعدادی سنسورهای دریافت کننده نور قرار گرفته است. زمانی که رویداد لمس اتفاق می افتد، در محل لمس شده یک وقفه در دریافت نور ایجاد شده که از همین تغییر در سنسورهای دریافت کننده در جهت کشف مختصات مکان لمس شده استفاده می شود.

 بدن انسان یک رسانای الکتریسیته است و هنگامی که شما با انگشت تان صفحه را لمس می کنید، این لمس قابل اندازه گیری است. زیرا سنسور لمس می تواند نسبت به تغییر میدان الکترواستاتیکی واکنش نشان دهد

صفحه لمسی های نوری از جهت طول عمر و پایداری در برابر محیط خارج مقاوم هستند و سنسورهای آن ها فقط در صورت آسیب فیزیکی از کار می افتد و در بسیاری از کاربردهای نظامی که نیاز به صفحه لمسی دارند به کار می روند.

 

(Surface Acoustic Wave (SAW

یکی از پیشرفته ترین فناوری های صفحه لمسی است و بسیار شبیه به انواع نوری است ولی به جای پرتوهای نوراز امواج صوتی استفاده می کند. دو موج صوتی از امتداد محورهای x و y سرچشمه می گیرند و روی صفحه نمایش حرکت می کنند و در طرف مقابل، هر موج توسط سنسورهای گیرنده دریافت می شود. زمانی که صفحه لمس می شود، در نقطه لمس شده امواج جذب می شوند و باعث ایجاد تاخیر در دریافت موج توسط گیرنده می شود که مدت تاخیر به وجود آمده، نشان دهنده عمق فشار وارد شده می باشد. این گونه صفحه لمسی ها بر خلاف انواع دیگر قادر به تشخیص میزان فشار وارده یا عمق لمس شده z-axis هستند.

این سیستم فاقد لایه های فلزی روی صفحه نمایش است و 100درصد نور را عبور داده و در نتیجه تصویری با وضوح کامل نمایان می شود. لمس با هر وسیله ای (به جز وسایل تیز و کوچک مثل سرخودکار ) را تشخیص داده می شود اما ممکن است توسط عناصری چون گرد و غبار و رطوبت آسیب ببیند.SAW  بهترین گزینه برای نمایش تصاویر با جزئیات زیاد در نظر گرفته می شود. این فناوری برای کیوسک های اطلاعاتی در محیط های شلوغ و رایانه های آموزشی کاربرد دارد.

صفحه نمایش لمسی چگونه کار می کند؟

Dispersive signal Technology

این تکنولوژی در سال 2002 معرفی شده است. از گیرنده هایی جهت تشخیص انرژی مکانیکی (انرژی نوسانی) وارد شده توسط لمس بهره می گیرد. الگوریتم های پیچیده ای این اطلاعات را تفسیر کرده و محل دقیق لمس را تعیین می نمایند. این تکنولوژی از گرد و غبار و سایر عوامل بیرونی، حتی خراشیدگی تاثیر نمی پذیرد. به این جهت که نیازی به وجود عنصر مازادی بر روی صفحه نیست، وضوح تصویر بالایی را فراهم می آورد.

از آنجا که نوسانات مکانیکی جهت تشخیص لمس به کار می روند، هر وسیله ای اعم از انگشت یا قلم جهت ایجاد لمس می تواند به کار رود. از این فناوری در رستوران ها و مکانهای بازی کودکان که امکان نظارت دقیق وجود ندارد استفاده می نمایند.

 

Acoustic Pulse Recognition

این فناوری در سال 2006 مطرح شد و متشکل از یک قاب شیشه ای خالص با 4 مبدل پیزوالکتریک است. این مبدل ها در گوشه های صفحه جایگزین شده اند و انرژی مکانیکی حاصل از لمس را به سیگنال الکتریکی تبدیل کرده، سپس این سیگنال به یک فایل صوتی تبدیل می شود و این فایل با فایل های صوتی موجود برای هر موقعیت صفحه مقایسه می شود.

عوامل محیطی مثل گرد و غبار و خراش بر این فناوری تاثیر نداشته، از صحت بالایی برخوردار است و به جسم هادی برای فعال سازی آن نیازی نیست. از کاربردهای آن می توان به خودکارسازی رستوران ها، داروخانه ها، مکانهای تجاری و اداری، مکان های فروش فوری و ... اشاره کرد.

صفحه نمایش لمسی چگونه کار می کند؟

فناوری لمسی سالیان درازی است که در دنیای تکنولوژی وجود داشته و مورد استفاده قرار می گیرد، اما در 5-4 سال اخیر شاهد موج عظیم استفاده از آن در اسمارت فون ها و تبلت ها ها بوده ایم. با معرفی اولین آیفون اپل، دیدیم که اغلب شرکت ها به تکنولوژی capacitive touch یا لمسی خازنی روی آوردند. قبل از آیفون، کارخانه ها معمولا از تکنولوژی resistive touch یا لمسی مقاومتی استفاده می کردند و برخی از صفحات لمسی خارج از دنیای موبایل هم از تکنولوژی لمسی مادون قرمز بهره می بردند.

به طور ساده، یک صفحه لمسی خازنی، شبکه ای نازک و شفاف از الکترود ها است. الکترودها به صورت رشته هایی در ردیف های عمودی و افقی قرار گرفته اند و در هر نقطه ای که همپوشانی صورت بگیرد، یک خازن تشکیل می شود.

بدن انسان یک رسانای الکتریسیته است و هنگامی که شما با انگشت تان صفحه را لمس می کنید، این لمس قابل اندازه گیری است. زیرا سنسور لمس می تواند نسبت به تغییر میدان الکترواستاتیکی واکنش نشان دهد.

تکنولوژی لمس خازنی می تواند اندازه گیری میزان لمس را مستقیما بر روی صفحه و همان نقطه لمس شده انجام دهد و برای مثال مانند تکنولوژی لمس مادون قرمز برای این کار وابسته به اندازه گیری فاصله از کناره های صفحه نیست. لذا تکنولوژی لمس خازنی می تواند از قابلیت چندلمس هم پشتیبانی کند. یعنی اینکه می تواند نقاط لمس شده همزمان روی لایه خازنی را ثبت و مشخص نماید.

در بیشتر نمایشگرهای لمسی که امروزه تولید می شوند، لایه لمسی در میان پنل نمایشگر LCD در زیر و لایه محافظ بالایی (که معمولا گوریلا گلاس است) پیچیده می شود. معمولا میان پنل نمایشگر و لایه لمسی هم یک فاصله وجود دارد که با هوا پر شده و باعث می شود میزان اطمینان از عدم تاثیر این دو لایه تا حد امکان بالا رود.

اینفوگراف زیر به سادگی توضیح می دهد که صفحات لمسی تلفن همراه چطور کار می کند:

صفحه نمایش لمسی چگونه کار می کند؟


 تبیان



:: موضوعات مرتبط: موبایل , ,
:: برچسب‌ها: صفحه نمایش لمسی چگونه کار می‌کند؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.

به گزارش رویترز، یک منبع نزدیک به یکی از این دو شرکت اظهار داشته است که در طول سال گذشته، مقامات اجرایی و رده بالای این دو شرکت مطرح دنیای فناوری یعنی اینتل و اپل به بحث درباره عقد یک قرار داد همکاری مشغول بوده‌اند که هرچند تا کنون نتیجه‌ای در بر نداشته اما به نظر می‌رسد که اینتل سخت در تلاش است تا چیپ هایی مطابق استاندارد های اپل تولید کند. در واقع اینتل قصد دارد تا چیپ‌های مورد نیاز اپل را با طراحی خود اپل تولید کند.

پردازنده ها در قلب گجت ها

مشخصا اپل در پی خارج کردن سامسونگ از زنجیره تامین قطعات خود می‌باشد. شرکتی که با تولید پردازنده های مورد استفاده در انواع آیفون، آیپاد تاچ و آیپد، جزو تامین کنندگان اصلی قطعات مورد نیاز اپل به شمار می‌رود و طی سال‌های اخیر ارتباط تجاری بین این دو رقیب دیرینه در دنیای موبایل به نبردی جانانه تبدیل شده است.

در این میان اینتل که کارخانه‌های بزرگ و قدرتمند تولید نیمه‌هادی‌ها را در اختیار دارد و قطعا رقیب سرسختی برای سامسونگ به شمار می‌رود پای به میدان نهاده تا با استفاده از پتانسیل بالای خود در تولید و فناوری‌های در اختیار خود، جایگاه ارزشمند سامسونگ را تصاحب کند.

اما به‌راستی چرا اینتل به‌دنبال عقد چنین قراردادی است؟ پاسخ کاملا مشخص و مبرهم است: اپل بازاری را در اختیار دارد که سرشار از سود و منافع مالی است و بدون شک همکاری این شرکت باعث افزایش تولید اینتل و متقابلا درآمد بیشتر این شرکت می‌شود.

اما از سوی دیگر این امر کاملا مغایر با اهداف اینتل در وارد کردن چیپ‌های X86 و اتم به دنیای ابزارکهای دیجیتال می‌باشد.

علاوه بر آن، اینتل مسئولیت تولید چیپ های FPGAs الترا(altera) را با فناوری ساخت خود یعنی چیپ هایی با لیتوگرافی 14 نانومتری برعهده گرفت. بنابراین، تمایل اینتل برای صرف درآمد حاصله در راه تولید چیپ‌های مورد نیاز اپل کاملا طبیعی خواهد بود.

مشخصا اپل درپی خارج کردن سامسونگ از زنجیره تامین قطعات خود می‌باشد. شرکتی که با تولید پردازنده های مورد استفاده در انواع آیفون، آیپاد تاچ و آیپد، جزو تامین کنندگان اصلی قطعات مورد نیاز اپل به شمار می‌رود

اما در پایان به نظر می‌رسد که تصمیم گیری نهایی بر عهده‌ی مدیرعامل اینتل گذاشته شده است.

تبلت اکسپریا Z به طور رسمی در کنگره موبایل بارسلون رونمایی شد ولی پیش از آن و در ژاپن شاهد معرفی اولیه آن بودیم. یک تبلت 10.1 اینچی با ضخامت 6.9 میلیمتر و وزن 495 گرم با بدنه مقاوم در برابر آب و نمایشگر تمام HD. اینها همه عالی اند ولی در کنارشان شاهد چیپ 4 هسته ای اسنپدرگون S4 Pro با فرکانس 1.5 گیگاهرتز هم هستیم و کوالکام مشتاق است که تکنولوژی جدید به کار رفته در آن، یعنی "پردازش چندگانه نامتقارن" را که باعث بهبود عمر باتری می شود، به ما نشان دهد.

قبل از اینکه چشم غره بروید و بپرسید پردازش چندگانه نامتقارن دیگر یعنی چه(؟) باید بگویم نگران این عبارت نامفهوم نشوید چون معنای آن خیلی ساده است. در اکثر پردازنده های دو یا چهار هسته ای، سرعت سی پی یو می تواند تغییر داده شود تا عمر باتری با شارژ موجود، بالاتر برود.

وقتی سی پی یو مشغول کار سنگینی نیست با فرکانس پایین تری کار می کند ولی مشکل این است که این کنترل سرعت به کل -هسته های- سی پی یو اِعمال می شود. بنابراین اگر هسته شماره 1 دارد با فرکانس 1.5 گیگاهرتز کار می کند، پس هسته شماره 2 و الی آخر هم باید چنین باشند. اما با هوشمند شدن پردازنده اسنپدرگون S4 Pro به وسیله ویژگی پردازش چندگانه نامتقارن، هر هسته می تواند بر روی یک فرکانس متفاوت کار کند.

پردازنده ها در قلب گجت ها

بنابراین فرض کنید که هسته شماره 1 در حداکثر سرعت و با بیشتری توان خود دارد پردازش می کند، اما همزمان یک وظیفه ساده دیگر -مثلاً آپدیت مربوط به یک ویجت- هم بر عهده سی پی یو قرار می گیرد؛ در اینجا است که هسته شماره 2 فعال می شود و با این تکنولوژی جدید، لزومی به پردازش وظیفه سبکی مثل آپدیت یک ویجت در فرکانس 1.5 گیگاهرتز نیست، بلکه هسته شماره 2 این کار را با توان کمتری انجام می دهد. این ویژگی قابل تعمیم به هسته های 3 و 4 هم هست.

بنا به توضیح کوالکام، این تکنولوژی جدید نیاز به معماری بیگ.لیتل را که ARM در صدد ترویج آن است رفع می کند و باعث بهبود عمر باتری دستگاه ها می شود. در سمت دیگر، انتظار می رود اولین چیپ پر تیراژ با معماری بیگ.لیتل که اگزینوس 5 اکتا باشد هم بر روی گلکسی اس 4 به بازار بیاید.

حالا در یک گوشه رینگ معماری بیگ.لیتل (ترکیب 4 هسته Cortex A7 کم مصرف با 4 هسته Cortex A15 قدرتمند که بسته به توان مورد نیاز جای آنها عوض می شود) را داریم و در گوشه دیگر رینگ پردازش چندگانه نامتقارن را. واضح است که این دو رویکرد تکنولوژی محور، مزایایی را دارا هستند ولی همچنان باید منتظر بمانیم و ببینیم که در نتایج تست های آینده، تعداد مزایای کدام یک بیشتر است.

 

بخش دانش و زندگی تبیان

 



:: موضوعات مرتبط: فناوری یا نانو , ,
:: برچسب‌ها: پردازنده‌ها در قلب گجت‌ها ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.

به گفته بسیاری از محققان در آینده سرعت اینترنت آنقدر افزایش پیدا خواهد كرد كه وب موبایل دنیای ارتباطات را در دست می گیرد و استفاده از گوشی های هوشمند نیز بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

همچنین به كارگیری HTML5 امکاناتی به همراه می آورد که به ایجاد تحولات اساسی در تجربه گوشی های هوشمند کمک شایانی خواهد کرد. همچنین می توان این گمان را نیز داشت كه در آینده سخت افزارهای درون تلفن ها چندان مهم نباشند چون دنیای تکنولوژی به سمت رایانش ابری در حرکت است و وقتی پردازش در ابرها انجام شود، تلفن ها می توانند از دنیای رقابت سخت افزاری خارج شوند.

در میان تمامی اسمارت فون های معرفی شده، بازهم سامسونگ یكی دیگر از محصولات خود به نام گلکسی اس 4 را معرفی كرد.

در چند ماه گذشته گلكسی اس 3 سامسونگ به عناون برترین ها انتخاب شد و هر گوشی كه وارد بازار می شد با این اسمارت فون مقایسه می شد. حال نوبت به گلكسی اس 4 رسیده است. كسانی كه به حض ورود گلكسی اس 3 آن را خریداری كرده اند با ورود ورژن بعدی سامسونگ شاید حس كنند كه گوشی آن ها قدیمی شده است اما این طور نیست، در واقع می توان گفت گلكسی اس 4 ادامه دهنده ویژگی های گلكسی اس 3 است.

سامسونگ این گوشی را به عنوان همدم زندگی معرفی كرده چرا كه معتقد است این گوشی هر آنچه را كه ما در آینده به آن نیاز داریم برایمان فراهم خواهد كرد.

یكی از مزیت های Smart Pause/Smart Scroll به هنگام فیلم دیدن مشخص می شود چرا كه با برداشتن نگاه خود از صفحه نمایش فیلم به صورت اتوماتیك متوقف می شود و برای شروع مجدد آن می بایست صفحه را لمس كنید.

برای این كه بتوانیم سایر اسمارت فون ها را با این گوشی مقایسه كنیم بهتر است تا با ویژگی های آن آشنا شویم:

** زمانی كه می خواهید صفحه ای را در گوشی خود باز كنید و یا این كه آن را حركت دهید این كار را با لمس صفحه انجام می دهید اما گلكسی اس 4 متوجه می شود که چه موقع در حال نگاه کردن به آن هستید و سپس با کج کردن آن به بالا یا پایین، اسکرول صفحه بالا و پایین می رود. این ویژگی Smart Pause/Smart Scroll نام دارد. یكی از مزیت های این ویژگی به هنگام فیلم دیدن مشخص می شود چرا كه با برداشتن نگاه خود از صفحه نمایش فیلم به صورت اتوماتیك متوقف می شود و برای شروع مجدد آن می بایست صفحه را لمس كنید.

** یكی دیگر از ویژگی های این اسمارت فون هم در گوشی های سامسونگ وجود دارد و هم در تلویزیون های آن. حركت از راه دور (Air View/Air Gesture) همین ویژگی است. شما می توانید بدون لمس كردن صفحه به راحتی به یک تماس پاسخ دهید و یا آن تماس را رد کنید، می توانید موزیک ها را عوض کنید، در اینترنت به گشت و گذار بپردازید، در گالری عکس‌های خود بچرخید و كارهای نظیر آن را انجام دهید.

** امكان برقراری تماس به صورت تصویری نیز به بازار عرضه شده است و علاوه بر داشتن سرعت بالای اینترنت نیاز به یك دوربین خوب نیز احساس می شود.Dual camera features  ویژگی است كه می توانید با دوربین اصلی گوشی که 13 مگاپیکسل است و دوربین دوم گوشی که 2 مگاپیکسل است به طور همزمان  عکس بگیرید. به این صورت، زمانی که در حال عکاسی هستید می توانید عکس خودتان را نیز بگیرید و یا زمانی که در حال مکالمه تصویری هستید نیز از محیط اطراف خود فیلم بگیرید.

کهکشانی دیگر از سوی سامسونگ

** همچنین می توانید بر روی عكس خود به مدت 9 ثانیه صدا ضبط كنید. این ویژگیSound & Shot feature نام دارد كه باعث جذابیت بیشتر عكس شما خواهد شد.

** این گوشی به سلامتی شما نیز اهمیت می دهد چرا كه شما می توانید با دو ویژگی S-Health و Temperature and Humidity sensors به ترتیب میزان کالری ورودی به بدن خود و میزان کالری مصرفی، وزن، فشار خون و قند خون به صورت روزانه بررسی کنید  و با استفاده از سنسور تشخیص دما و رطوبت محیط در هر لحظه می توانید دما و رطوبت مكانی كه در آن هستید را مشاهده كنید.

**این گوشی قابلیت های امنیتی را نیز فراهم می كند. برنامه امنیتی Knox برای كسانی به كار می رود كه از گوشی خود برای کارهای شخصی یا کارهای شغلی استفاده می کنند.  Knox به شما كمك می كند تا دو فضای مختلف برای زندگی و کار داشته باشید. به این شکل که موارد مرتبط با شغل شما را در فضای امن و محافظت شده با رمز قرار می دهد ولی موارد غیر کاری را همچنان بدون رمز در دسترس قرار می دهد.

** همچنینS Translator  یک سرویس ترجمه داخلی است که هم برای ترجمه صوتی و هم برای ترجمه متنی در این اسمارت فون به كار می رود.

 

بخش دانش و زندگی تبیان



:: موضوعات مرتبط: موبایل , ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.

پی‌سی‌ها هرگز نمی‌میرند

با عرضه گسترده تبلت ها و ویندوزهای مخصوص صفحات لمسی مثل ویندوز 8 و آر تی و همچنین به وجود آمدن نسخه لمسی نرم افزارهای پر کاربرد دفتری مانند مایکروسافت آفیس، می توان گفت ما وارد عصر پُست پی سی شده ایم.

درست است که گجت ها، کوچک و جمع و جور هستند و اغلب نیازهای تجاری-روزمره شما را رفع و رجوع می کنند ولی در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم که نشان می دهد پی سی ها حالا حالاها برای نفس کشیدن زمان دارند.

پی سی ها ارزان ترند

با در نظر گرفتن ترکیب داخلی مشابه، پی سی ها به نسبت لپ تاپ ها برای مشتری ارزان تر تمام می شوند. قیمت و هزینه معیاری ست که به راحتی نمی توان از کنار آن عبور کرد و هنوز هم تعیین کننده است.

پردازنده های قوی تر

سازنندگان لپ تاپ محدودیت های زیادی در استفاده از پردازنده دارند. آنها باید اندازه دستگاه، وزن، قدرت فن و مصرف انرژی را در نظر بگیرند و با توجه به این عوامل پردازنده ای بسازند که کوچکتر باشد و کمتر داغ کند. از این لحاظ دست سازندگان پی سی باز تر است و می توانند از پردازنده های قوی تری استفاده کنند.

بدترین ویژگی پی سی غیر قابل حمل بودن آن است ولی همین ویژگی منفی موجب بالا رفتن امنیت آن می شود. سارقان می توانند لپ تاپ شما را در حین حمل کردند بدزدند ولی امکان آنکه پی سی شما را به سرقت ببرند خیلی کم است

ابزارهای جانبی

می توانید ده ها ابزار جانبی مختلف را همزمان به پی سی وصل کنید و از آنها استفاده کنید. لپ تاپ ها به دلیل محدودیت در اندازه، وزن و قطر نمی توانند همه پورت ها را پشتیبانی کنند و یا اگر هم پشتیبانی کنند تعداد آنها کم است. ولی در پی سی ها محدودیتی در تعداد پورت ها نداریم لذا می توانیم هم زمان از ابزار جانبی مختلفی استفاده کنیم.

تعدد در نمایشگرها

اندازه صفحه نمایش در لپ تاپ ها حداکثر تا 17 اینچ و یا 19 اینچ است. ولی هنگامی که با پی سی کار می کنید هیچ محدودیتی در صفحه نمایشگر ندارید و می توانید از هر اسکرینی که دوست دارید استفاده کنید.

از طرفی کار کردن با چند مانیتور به صورت همزمان در پی سی ها راحت تر از کارکردن چند مانیتوره در لپ تاپ ها است.

پی‌سی‌ها هرگز نمی‌میرند

حرفه ای تر بازی می کنید

لپ تاپ های زیادی مخصوص بازی خورها وجود دارد. به عنوان مثال لپ تاپ Alienware m17x R4 با i7 و گرافیک جی فورس 680 ام برای گیمرها لپ تاپ خوبی به شمار می رود.

اما بر روی پی سی می توانید کارت های گرافیک و صدای قوی تری نصب کنید و حرفه ای تر بازی کنید. به طور کلی بازی کردن با پی سی قدرتمند تر از بازی کردن با لپ تاپ است.

 

تعمیر پی سی راحت تر است

باز کردن لپ تاپ کار راحتی نیست. حتی اگر باز کردنش ساده باشد، دوباره بستنش اصلا ساده نیست! آنهایی که تجربه دارند می دانند که همیشه این ترس وجود دارد که نکند در انتهای کار چند تا پیچ اضافه بیاورید!

ولی تعمیر پی سی کار راحتی ست. خودتان می توانید بازش کنید و قطعه مشکل دار را تعویض کنید. از طرفی هزینه تعمیر برای لپ تاپ اصلا قابل مقایسه با پی سی نیست. مثلا اگر بخواهید کارت گرافیک مک بوک خود را عوض کنید باید 800 دلار هزینه کنید این در حالی ست که با 80 دلار می توانید کارت گرافیک پی سی را خودتان تعویض کنید.

پی‌سی‌ها هرگز نمی‌میرند

حرفه ای تر کار کنید

برخی از کاربرانی که از نرم افزارهای حرفه ای مانند فوتوشاپ استفاده می کنند برای کار با لپ تاپ و ترکپدهای آن دچار مشکل هستند برای همین ابزارهای جانبی مختلفی خریداری می کنند.

از آن جایی که پی سی ها همچنان به صورت سنتی با ماوس و کیبورد کار می کنند، می توانند گزینه خوبی برای محل کار این افراد باشند.

امنیت پی سی بیشتر است

بدترین ویژگی پی سی غیر قابل حمل بودن آن است ولی همین ویژگی منفی موجب بالا رفتن امنیت آن می شود. سارقان می توانند لپ تاپ شما را در حین حمل کردند بدزدند ولی امکان آنکه پی سی شما را به سرقت ببرند خیلی کم است!

خودتان سرهمش میکنید

لپ تاپ ها با وجود تنوع زیادی که دارند باز هم به صورت بسته در کارخانه آماده می شوند و شما نمی توانید بر روی محتویات قطعات آن مانور زیادی بدهید ولی پی سی ها به دست خود شما سرهم می شوند. می توانید هر مادر بوردی که دوست دارید و یا هر کارت گرافیکی که مد نظرتان است تهیه کنید.

 

بخش دانش و زندگی تبیان



:: موضوعات مرتبط: فناوری یا نانو , ,
:: برچسب‌ها: پی‌سی‌ها هرگز نمی‌میرند! ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.
آیا کوالکام می تواند تحول ایجاد کند؟

  انویدیا تراشه خود را سریع‌ترین در دنیای موبایل نام گذاری نموده و اولین بنچمارک‌های منتشر شده از این تراشه نیز نشان دادند که تگرا 4 به راحتی از پس اجرای سریع و راحت امور مختلف و بازی‌های سنگین گرافیکی اندروید بر می‌آید. اما کوالکام نیز بیکار ننشسته و ادعا می‌کند همچون سال گذشته تراشه جدید این شرکت از محصول رقیب‌اش قوی‌تر خواهد بود. حال مدیر ارشد محصول کوالکام، راج تالوری اعلام نموده که تیم او بر روی عرضه محصولات تمرکز کرده و او باور دارد که تراشه جدید سری Snapdragon 800 این شرکت به راحتی از پس تگرا 4 انویدیا بر می‌آید. تالوری گفت: تگرا 4 بسیار خوب است اما اسنپ‌دراگون 800 به مراتب یکپارچه‌تر است. «تراشه کوالکام دارای مودم داخلی LTE است و از جنبه‌های مختلف نسبت به تگرا 4 قوی‌تر است». مدتی است که گوشی‌سازها، به جای ساختن گوشی‌های واقعا متفاوت بر ساخت گوشی‌هایی با صفحه نمایش بزرگ‌تر، وضوح بیشتر یا بنچ‌مارک بهتر، متمرکز شده‌اند و ما واقعا شاهد تحول واقعی در گوشی‌ها نیستیم تالوری گفت: تراشه‌های سری 800 کوالکام دارای قابلیت خاص رمز گذاری و رمزگشایی محتوای 4K می‌باشد که در نمایشگاه MWC نیز عملکرد آن به نمایش گذاشته شده است. او دلایل دیگری نیز برای خوشبین بودن به آینده Snapdragon 800 دارد. تلفن جدید ZTE Grand Memo تنها یکی از 50 محصولی است که قرار است از تراشه 4 هسته‌ای 2.3 گیگاهرتزی این کمپانی بهره ببرد. فراموش نکنید که تراشه Snapdragon 600 این کمپانی نیز در پرچم‌داران مطرحی همچون Optimus G Pro ال جی یا One اچ تی سی استفاده شده است. به هر حال امسال رقابت جذابی بین تراشه تگرا 4 و البته نسخه یکپارچه شده آن با مودم LTE با نام Tegra 4i با تراشه‌های کوالکام را شاهد خواهیم بود. کوالکام ادعا کرده که SoCهای جدید این شرکت در سری Snapdragon 200 برای تلفن‌های ارزان 100 دلاری وارد بازار خواهند شد و همچنین سری 400 این پردازنده ها برای تلفن‌های هوشمند بین 100 تا 300 دلار، سری 600 برای تلفن‌های بین 300 تا 500 دلار و سری 800 نیز برای تلفن‌های گران‌تر از 500 دلار وارد بازار خواند شد. آیا کوالکام می تواند تحول ایجاد کند؟ شرکت کوالکام که یک تراشه‌ساز معتبر وسایل موبایل است، سابقه قرار دادن ویژگی‌ها و فناوری‌ها نو را در تراشه‌هایش به طمع کسب سهم بزرگ‌تری از بازار دارد. مثلا این شرکت با قرار دادن  فناوری LTE در پردازشگرهای اسنپ‌دراگون خود، توانست سود زیادی به چنگ آورد و با شتاب گرفتن بهره‌گیری از فناوری LTE، میزان موفیت این شرکت هم بیشتر شد. نوامبر سال پیش، کوالکام از شرکت EPOS  فناوری اولتراسوند دیجیتال را خرید. با شنیدن نام اولتراسوند ما ممکن است به یاد سونوگرافی‌های پزشکی بیفتیم و هیجان‌زده با خودمان فکر کنیم که نکند این شرکت می‌خواهد، گوشی‌های ما را به وسایل پرتابل سونوگرافی تبدیل کند! اما هدف این شرکت از خرید این فناوری این نیست. بلکه می‌خواهد راهی تازه برای تعامل کاربران با گجت‌هایش ایجاد کند. در فبلت‌های گلکسی نوت، کاربر می‌تواند با یک استایلوس به صورت لمسی کار کند، اما این شیوه تعامل، چندان هم خالی از اشکال نیست. فناوری لولتراسوند می‌تواند از دو طریق، شیوه تعامل کاربران را با گجت‌هایشان، متحول کند. 1- می‌توان یک ساطع‌کننده امواج اولتراسوند را در استایلوس‌ها قرار داد، به این ترتیب بدون نیاز به تماش برقراری فیزیکی بین استایلوس و گوشی، می‌توان با آن کار کرد. تصور کنید که با استایلوس روی میز کنار گوشی بنویسید یا بهتر از آن در حالی که روی یک صفحه کاغذ معمولی در حال نوشتن و رسم نمودار هستید، همه نوشته‌های شما به گوشی منتقل شود. آیا کوالکام می تواند تحول ایجاد کند؟ 2- می‌توان ساطع‌کننده امواج اولتراسوند را در خود گوشی قرار داد، این طوری گوشی حرکت دست‌ شما و اشارات شما را متوجه می‌شود و راهی نو برای تشخیص اشارات، پیش پای گوشی‌سازها قرار داده می‌شود. مدتی است که گوشی‌سازها، به جای ساختن گوشی‌های واقعا متفاوت بر ساخت گوشی‌هایی با صفحه نمایش بزرگ‌تر، وضوح بیشتر یا بنچ‌مارک بهتر، متمرکز شده‌اند و ما واقعا شاهد تحول واقعی در گوشی‌ها نیستیم. فناوری‌های مثل اولتراسوند هستند که می‌توانند، گوشی‌ها و تبلت‌ها و نوع کاربری ما با آنها را تغییر بدهند.

بخش دانش و زندگی تبیان



:: موضوعات مرتبط: فناوری یا نانو , ,
:: برچسب‌ها: آیا کوالکام می تواند تحول ایجاد کند؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمد خلفوندی
ت : دو شنبه 23 ارديبهشت 1392
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی